Palvelut

Asiantuntevat valmentajamme tukevat henkilöasiakasta uravisioinnissa, osaamisen kartoittamisessa sekä nykyaikaisessa työnhaussa.

Yrityksiä tuemme organisaation muutostilanteissa, kuten yt-neuvotteluiden aikana tai irtisanomistilanteissa. Palvelujemme avulla sekä yritysjohto että työntekijät pääsevät muutostilanteesta eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla.

Johdolle ja esimiehille tarjoamme valmennusta ja koulutusta. Esimiesvalmennus antaa uusia näkökulmia johtamiseen, auttaa kehittymään esimiehenä sekä antaa työkaluja muutostilanteiden onnistuneeseen läpiviemiseen.

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, puolaksi sekä englanniksi

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen ohjauspalvelu Amikon kanssa

Olemme henkilökohtainen valmentajasi, joka ohjaa sinua koko ammatillisen kuntoutuksen ajan.

Uudelleenohjausvalmennus

Uuteen uranousuun

Valmennuksen tavoitteena on hakea työntekijän kanssa ratkaisua haastavissa tilanteissa ja tarvittaessa tukea siirtymistä räätälöityihin tai uusiin työtehtäviin, joissa hänen osaamistaan, kokemustaan ja motivaatiotaan voidaan paremmin hyödyntää.

Muutosturvapalvelut

Muutosturva

Tarjoamme muutosturvapalveluita yrityksille YT-tilanteessa. Yksilöllinen muutosturvavalmennuksemme tukee uuden suunnan löytymisessä.

Esimiesvalmennus

Esimiesvalmennus

Valmennamme esimiehiä ymmärtämään työtä sekä yksilöiden ja tiimien hyvinvointia työpsykologian ja jatkuvan kasvun näkökulmista.

Työhönvalmennus ja uraohjaus

Työhönvalmennus ja uraohjaus

Työhönvalmennus ja uraohjaus auttavat löytämään juuri sinulle sopivan uran.